Holistiche Coaching voor mensen met auditieve beperking & CODA & horende mensen
gallery/ik op de site 1
gallery/op reis 1
 Leven in spiritualiteit en gebruik maken van energetische en intuïtieve vermogens.

Als kind vertrouwde ik op mijn eigen intuïtie, dit gaf echter ook een stukje onzekerheid omdat ik er achter kwam dat anderen dit niet op de zelfde manier beleefde. Tot op de dag van vandaag vertrouw ik nog steeds op mijn intuïtieve vermogens. Spiritualiteit was het logische vervolg om mijn vermogens verder te ontwikkelen.

Op mijn pad vol nieuwsgierigheden heb ik de volgende cursussen en opleidingen gevolgd.

  • Multi-disciplinair Coach (2019 - heden)

  • ND Nourishing Destiny

  • Nine Star Ki

  • Genezend tekenen

  • Edelsteen meditatie

  • Reiki 1 & 2

 

Werken met kinderen.

Sinds 2007 werk ik in het speciaal basis onderwijs, hierbij ondersteun ik leerlingen die extra zorg en begeleiding kunnen gebruiken bij hun creatieve & technische ontwikkeling. Hier zie en hoor ik de behoefte van leerlingen die hulp nodig hebben in hun proces. Ieder kind wordt geboren met zijn of haar kwaliteiten, maar kunnen door omgeving of onzekerheid van hun eigen intuïtie afraken. Ik wil ervoor zorgen dat deze kinderen zichzelf kunnen en mogen zijn.

Ook hier heb ik de nodige cursussen en opleidingen gevolgd:

  • PBS Positive Behavior Support

  • Mindfullness

  • Stress en Kracht regulatie

  • Krachtig gesprekken voeren

 
Wat kan ik betekenen voor jou?

Ieder mens loopt in zijn leven tegen belemmeringen of moeilijkheden aan, of is aan het zoeken naar zijn eigen ik. Met mijn ervaringen als kind van dove ouders weet ik dat dit bij mensen met een auditieve beperking vaak lastiger is om hierbij hulp te krijgen. Als horende mensen al zoekende zijn naar antwoorden, hoe moeilijk kan het zijn voor mensen die met een taalbarrière in de horende wereld leven. Of je nu horende bent, een CODA of een auditief beperking hebt, door gebruik te maken van verschillende technieken kunnen we kijken waar de knelpunten liggen en hoe jij (weer) gelukkig kunt zijn.

 

De oplossing ligt in het onderzoeken naar waar dit vandaan komt.

Hoe kom je bij deze oplossing? Daar wil ik samen met jou naar kijken.

 

 

De boodschapper op jouw reis.

 

 

 

 

 

                             
                     Kleur je eigen leven
                                      Leef je eigen kleur

 

 
Een kind van dove ouders, een begeleider, verzorger, tolk, een                        regelaar en boodschapper.
Een steun voor mijn ouders in de maatschappij.

Ik ben een kind van dove ouders (CODA, child of deaf adults), van jongs af aan tot aan de dag van vandaag heb ik mijn ouders begeleid en gesteund in de maatschappij. Ik leef als  volwassene in twee werelden. De horende wereld met al zijn informatie, media en snelheid. De stille wereld met gebaren, bewegingen, oogcontact, en visueel opnemen. Dit heeft mij altijd het gevoel gegeven dat ik niet bij de horende wereld behoorde en ook niet bij de dove wereld. Ik zit er in als toeschouwer, kijkend en horend naar de verschillen binnen het communiceren, van deze twee verschillende werelden. Hierdoor heb ik als kind een groot intuïtief vermogen opgebouwd. Dit vermogen is in de loop der jaren gegroeid en groeit nog steeds, met elke uitdaging in mijn leven.